De website www.premie-pelletkachel.be maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Premie pelletkachel De Pleine

Ook dit jaar kun je in De Pleine gebruik maken van een premie van de overheid indien je van plan bent om een pelletkachel aan te schaffen. Een pelletkachel kan houtpellets zeer effectief omzetten in warmte. En omdat de houtpellets gemaakt zijn uit hout- en snoeiafval is het dus een zeer milieuvriendelijke manier van verwarmen.

Premie-Pelletkachel.be is in het leven geroepen om jou te informeren over de laatste premies op dit gebied. Door gebruik te maken van onze offerte service kun je snel in contact komen met lokale bedrijven. Door te kiezen voor de beste offerte bespaar je op de aanschaf.

Premies in 2016 en 2017

In 2016 en 2017 kun je een renovatiepremie ontvangen als je van plan bent om je woning in De Pleine te renoveren. Je moet daarbij wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Goed om te weten is dat je alleen een premie krijgt voor een pelletkachel als je daarmee je hele woning wilt verwarmen. Een losstaande of een inbouwpelletkachel om 1 kamer mee te verwarmen worden niet gesubsidieerd.

Laat aanbieders van pelletkachels uit De Pleine en de omgeving je meer vertellen. Vraag gratis meerdere offertes op.

Renovatiepremie Vlaanderen

Als je van plan bent te gaan renoveren in De Pleine dan moet je rekening houden met dat je een bepaalde soort pelletkachel dient te kopen om in aanmerking te komen voor de premie. De renovatiepremie heeft betrekking op het plaatsen van een pelletkachel type 3, dus een kachel om het hele huis mee te verwarmen; ook wel houtpelletketel genoemd. De gewone pelletkachel om 1 kamer mee te verwarmen vallen niet onder de renovatiepremie.

Prijzen

Met een pelletkachel kun je de voordelen van een traditionele houtkachel en open haard combineren en gebruik maken van een systeem met een verbranding die veel effectiever en rendabeler is. Hierdoor zijn de kosten om je woning in De Pleine te verwarmen een stuk lager. De prijzen van pelletkachels zijn niet hoog en voor €1250 euro kun je al een klein model van 1 meter hoog kopen. De pellets zijn ook erg goedkoop; een zak van 10 kg kun je al kopen voor €4 euro.

Laat je adviseren over de mogelijkheden en neem contact op met lokale specialisten.

Prijzen pelletkachel met premie weten?

Vergelijk gratis en vrijblijvend het aanbod van pelletkachel specialisten in jouw regio. Door te kiezen voor de beste offerte kun je besparen op de kosten.