De website www.premie-pelletkachel.be maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Prijzen

Met een pelletkachel kun je de voordelen van een traditionele houtkachel en open haard combineren en gebruik maken van een systeem met een verbranding die veel effectiever en rendabeler is. Hierdoor zijn de kosten om je woning te verwarmen een stuk lager. De prijzen van pelletkachels zijn vandaag de dag niet meer zo hoog als vroeger. Voor €1250 euro kun je al een klein model van 1 meter hoog kopen en de pellets zijn ook erg goedkoop; een zak van 10 kg kun je al kopen voor €4 euro.

Laat pelletkachel specialisten je meer vertellen. Vraag gratis offertes op.

Soorten

Er zijn verschillende soorten pelletkachels die je kunt kopen. Zo zijn er modellen gemaakt van gietijzer of RVS en kunnen de modellen of vrijstaand of ingebouwd in de muur functioneren. Doordat de afwerking gedaan kan worden met keramiek of speksteen kan de kachel in vrijwel elk soort interieur geplaatst worden.

Voordelige prijzen

Pelletkachel prijzen zijn relatief laag en komt dit onder andere door de premie die de overheid geeft op de aanschaf van zuinige pelletkachels. Ook komt dit doordat de kachel op een ingenieuze wijze ontworpen is om verbranding van houtpellets maximaal om te zetten in warmte. Daardoor geniet je van erg lage stookkosten: soms tot wel 50% lager. Niet alleen beperk je daarmee de CO2-uitstoot, maar ook kun je flink besparen op de jaarlijkse energierekening.

Pelletkachel kopen?

Vergelijk gratis en vrijblijvend het aanbod van meerdere specialisten in jouw regio. Door te kiezen voor de beste deal kun je besparen op de kosten.